Algemene Kinesitherapie

Heb je lage rugpijn? Moet je revalideren? Of heb je last van stijve spieren en gewrichten? Dan kan kinesiste Anaïs Callens je zeker helpen.

Een behandeling bij een kinesist is erop gericht om acute of langdurige bewegingsklachten te laten verdwijnen of zo veel mogelijk te herstellen. Heb je lage rugpijn? Moet je revalideren? Of heb je last van stijve spieren en gewrichten? Dan kan kinesitherapie je zeker helpen. Door verschillende oefeningen en therapieën bij de kinesist, vermindert de pijn en voorkom je problemen in de toekomst.

Je komt bij een kinesist terecht na doorverwijzing van een huisarts of specialist. Zo kom je in aanmerking voor een terugbetaling van het ziekenfonds. Kine Otegem is een geconvenioneerde kinepraktijk omdat we het belangrijk vinden dat kinesitherapie voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn.

Anaïs Callens

Alles wat je aandacht geeft, groeit...

Maak een afspraak

Kine Otegem is een gespecialiseerde praktijk die zich richt tot patiënten met fysieke klachten van uiteenlopende oorsprong. Contacteer ons via het formulier of bel ons op.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×